28/11/08

Eva Pérez i Nelo Vilar, performance en el Institut Français

Windows Live Hotmail








El proper dima
rts 2 de desembre, a les 20:00 h, Eva Pérez i Nelo Vilar estrenaran una acció en la inauguració de l'exposició de fotografia de Vicente Torregrosa, "Le pain... c'est la France!".
Institut Français de Valencia - C/ Moro Zeit, 6 - 46001 Valencia
Allí us esperem.

EVA PEREZ Campanar, 1980. Llicenciada en Belles Arts a València. Artista perfórmer. Ha participat en trobades com Portes Obertes al Cabanyal, diverses accions col·lectives a València i festivals com Nits d´Aielo i Art , quan encara estava ubicat a Aielo de Malferit; o Influxus , al Museo Vostell (Malpartida de Càceres). Membre actiu de l'Associació Cultural Sinberifora , que organitza el cicle Arrt d'Accció a l'Octubre CCC. Anteriorment, membre de l'Associació Cultural Menosuno , de Madrid, encara que amb una finalitat ben diferent: no es tractava tant de treballar en la gestió col·lectiva, sinó mes bé de crear un sac o una base de dades eclèctica d'artistes on poder estirar d'un fil i muntar exposicions.
NELO VILAR Artana, 1968. Doctor en Belles Arts. Artista-gestor, practica la performance, la maniobra artística o la intervenció desmaterialitzada. Ha fet accions arreu de l'Estat, a França, Alemanya, Quebec... Membre de A.C. Sinberifora, ha participat en xarxes d'artistes i animat els circuits de l'art alternatiu o paral·lel. Treballa com a peó agrícola i algunes voltes com a gestor cultural independent

No hay comentarios:

Publicar un comentario